Meny Stäng

TTLine

När man som svensk ska resa till Tyskland via färja, kommer man i regel kontakt med det tyska rederiet TTLine, då detta rederi är ett av de allra mest populära alternativen för att resa just till Tyskland. Detta är inte så överraskande, eftersom TTLine dels som sagt är tyska själva, men även för att de faktiskt bedrivit rederiverksamhet mellan Sverige och Tyskland i över 50 år, ända sedan 1962, så de har hunnit bli riktigt bra på detta, och kallas därför för de ”skandinaviska experterna” i hemlandet Tyskland.

Men vilka är egentligen TTLine?

Här kommer en kort summering:
För det första är det värt att nämna att TTLine på många sätt är marknadsledande inom sin bransch. Bland annat arbetar man mer med miljöfrågor än vad de flesta av deras konkurrenter gör. Man har dessutom vunnit mängder med olika priser genom åren, dels för miljöarbetet, men även för sin säkerhet mm. Det är därför ett rederi vars verksamhet genomgående håller otroligt hög kvalitet, så fast rederiet inte är svenskt (vi säger detta eftersom vi vet att många passagerare föredrar att välja svenska rederier just med tanke på säkerhet, kvalitet mm.), behöver man inte oroa sig över något alls när man reser med dem, utan man kan istället vara lugn och lita på att allt är i sin ordning. Alla färjorna (totalt 6 stycken) som används är mycket moderna och välutrustade på alla sätt och vis.

BOKA DIN BILJETT HÄR

För det andra vill vi påpeka att TTLine satsat hårt på sin hemsida, eftersom de är väl medvetna om att dagens resenärer föredrar att leta information på Internet innan de reser, och även kanske boka biljetter mm. på nätet. Du kan därför göra väldigt mycket på deras hemsida, inklusive läsa mer om rederiet om du vill det, så vi rekommenderar alla med minsta lilla intresse för rederiet att gå in där och läsa mer om dem.

Sist men inte minst är det värt att påpeka att TTLine idag endast trafikerar 3 olika färjelinjer; 2 till Tyskland (Rostock och Travemunde, från Trelleborg) och en till Polen, till Swinoujscie från Trelleborg.